Informatie

INFORMATIE


Onderstaand is informatie te vinden over de fotoreportage die je wilt laten maken. Ook de tarieven zijn hier terug te vinden. Mocht je andere vragen of wensen hebben, neem contact op via het contactformulier.


LOVESHOOT

Je wilt je vriend of vriendin verrassen, iets speciaals voor jullie samen. Wat is er dan mooier dan een reportage van jullie liefde cadeau te geven?

Ook leuk: een reportage laten maken wanneer je haar ten huwelijk vraagt! Of je plant de reportage in voorafgaand aan jullie huwelijk, zodat jullie de foto's op de uitnodigingen kunnen gebruiken.


Prijs: 95,-

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutie


Read on


HUWELIJKSFOTOGRAFIE

Jullie gaan trouwen! Van harte proficiat! Zodra je besloten hebt wanneer jullie grote dag zal plaatsvinden, kunnen jullie ook al jullie fotograaf gaan reserveren. Wacht hier niet te lang mee om zeker te zijn dat de fotograaf van jullie keuze nog vrij is deze dag.

Naarmate jullie grote dag dichterbij komt, zullen wij meer contact hebben om alles goed door te nemen. Voor mezelf maak ik een draaiboek met jullie planning en de locaties waar ik verwacht wordt.

Ik fotografeer de grote gebeurtenissen van de dag met het bruidspaar als middelpunt, maar ook de details zoals bloemen en een mooi gedekte tafel worden verwerkt in jullie reportage.


Prijs: 150,- voor het eerste uur en 95,- voor de daaropvolgende uren.

Inbegrepen: alle digitale bestanden in hoge resolutie


ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Tijd van verwachting, van verwondering.

Liefde gevangen in het moment.

Een herinnering voor altijd.

Een zwangerschapsreportage maak ik bij jullie thuis of op een mooie buitenlocatie.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk licht.

Tussen de 30e en 37e zwangerschapsweek is de meest ideale periode om je zwangerschap vast te laten leggen. Je buik is dan op z'n mooist.

De reportage kan gemaakt worden van de zwangere alleen, maar ook met partner en/of oudere kindje(s) samen.


Prijs: 95,-

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutie

Read on


CAKESMASH

Een cakesmashreportage wordt meestal georganiseerd voor de eerste verjaardag. De foto's kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld op uitnodigingen af te drukken.


Prijs: 95,- excl. taart

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutieRead on


COMMUNIEREPORTAGE

Een communiereportage gaat er op de zelfde manier aan toe als een kinderreportage. Omdat het in de maanden maart/april soms nog wat koud is om naar buiten te gaan, kan er ook voor gekozen worden de foto's binnen te maken.


Prijs: 95,-

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutie


Read on


LIFESTYLE

Een lifestylereportage wordt meestal gedaan bij jonge gezinnen. Ouders die er niet voor kiezen om een geposeerde newbornreportage te laten maken, maar wel graag mooie beelden laten vastleggen van het leven zoals het is. Denk hierbij aan voedings- en badmomentjes of je kindje dat gedragen wordt.


Prijs: 95,-

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutie


Read on


NEWBORNFOTOGRAFIE

Puur en oh zo klein en veel te snel voorbij. De eerste uren, dagen, weken na de geboorte van jullie wondertje.

Een newbornsessie vindt bij voorkeur tussen de 5e en 14e dag na de geboorte plaats, en uiterlijk voor jullie kindje een maand oud is.

Voor de newbornreportage kom ik aan huis. Omdat je kindje zich hier het meest op zijn gemak voelt en de pasbevallen mama zich niet hoeft te verplaatsen. Er wordt gefotografeerd met natuurlijk licht. De ideale temperatuur om jullie kindje in te fotograferen is rond de 27 graden. Ik zal jullie van te voren dan ook vragen om het huis goed te verwarmen.

Tijdens de shoot pas ik me aan aan het ritme van jullie kindje. Er is voldoende tijd om te verschonen, knuffelen en voeden.

Broertjes en zusjes mogen ook mee op de foto, maar zijn bij voorkeur gedeeltelijk bij de shoot aanwezig om genoeg rust te kunnen garanderen en mooie slapende foto’s te maken van jullie pasgeboren wondertje.


Prijs: 145,-

Reportageduur: 2-3 uur

Inbegrepen: 10 digitale bestanden in hoge resolutie


Copyright 2018 © Eva Vens Photography


KINDERFOTOGRAFIE

Kinderen fotografeer ik bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. In de lente tussen de bloesems, in de zomer op de heide of een bloemenveld.

Ik neem altijd wel wat accessoires mee zoals een mooie hoed, een bloemenkrans,  haarbandjes, een bloem, bellenblaas, ballonnen...... zodat we er samen behalve een mooie foto, ook een fijn moment en mooie herinnering van maken!


Prijs: 95,-

Reportageduur: 1 uur

Inbegrepen: 5 digitale bestanden in hoge resolutieRead on


GEBOORTEREPORTAGE

De meest bijzondere en unieke gebeurtenis in je leven: de geboorte van je kind. De momenten naar de geboorte toe, de eerste blik naar elkaar, de eerste momenten samen.

Voorafgaand aan deze reportage maken we kennis met elkaar, we bespreken met elkaar wat de mogeljkheden en wensen zijn.


Prijs: 650,-

Inbegrepen: alle digitale bestanden in hoge resolutie


Read on